diumenge, 7 d’abril del 2013

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 11.4.2013


LLOC: Bloc alliberat de la PAH al C/Doctor Castany 91-93 de Salt (davant Hospital Sta. Caterina)

DATA: Dijous 11 d'Abril de 2013

HORA: 20h


Ordre del Dia:

1. Informacions sobre els avenços fets en el Projecte "Cuinem Juntes i Mengem en família", les reunions mantingudes per la Comissió d'aquest Projecte, i els objectius a assolir properament.

2. Informacions vàries sobre el Procés d'aprovació final dels Pressupostos Municipals de Girona 2013, els diàlegs oberts i les reunions fetes per tirar endavant la nostra petició de Pressupostos Participatius.

3. Balanç del resultat dels processos en que hem participat fins a la data com a MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, i valoració de la necessitat de crear Comissions de Seguiment per garantïr el compliment dels acords assolits i tancar aquells encara oberts.

4. Precs i preguntes.


Per últim, us informem que el motiu de canviar l'emplaçament de la Reunió al bloc alliberat per la PAH, és per visualitzar la nostra identificació per un espai a on es proposen alternatives a les creixents urgències i necessitats socials, donar a conèixer la iniciativa de la PAH a aquells participants a la Reunió que encara no la coneguin, i deixar pal.lès el suport mutu dels Col.lectius Ciutadans que treballem diàriament per una societat més justa i cohesionada, buscant que es garanteixin els nostres Drets Socials Bàsics.

Atentament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada