dijous, 11 d’abril del 2013

Acta Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 11.4.2013



LLOC: Bloc alliberat de la PAH (C/Doctor Castany 91-93 SALT)
DATA: Dijous 11 d’Abril de 2013
HORA: 20h

1.D’acord amb el primer punt de l’Ordre del Dia, fem un resum de la darrera Reunió de la Comissió del Projecte “Cuinem juntes i Mengem en Familia”, l’Acta de la qual podeu consultar a l’enllaç del nostre blog http://mesadentitats.blogspot.com.es/2013/04/acta-reunio-cuinem-juntes-i-mengem-en.html , i dels darrers avenços fets per tirar endavant el Projecte.

2.Comencem el següent punt de l’Ordre del Dia fent un resum del procés de negociacions del Pressupostos Municipals 2013 en el qual hem participat com a MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, i a on hem introduït el concepte de Pressupostos Participatius i n’hem acordat la dotació d’1 mil.lió d’€ per tirar-los endavant.

A més, i tal com també es va acordar en aquestes negociacions, exposem la proposta de Reglament treballada per la Comissió de la MESA D’ENTITATS (i que podeu consultar a l’enllaç del nostre blog  http://mesadentitats.blogspot.com.es/2013/04/proposta-definitiva-mesa-dentitats-del.html ).

Un Reglament que vàrem presentar a la primera Reunió de la Comissió Mixta, convocada per l’Equip de Govern Municipal després que expresséssim la nostra contrarietat per la congelació del procés (http://mesadentitats.blogspot.com.es/2013/04/els-pressupostos-participatius-no-han.html ). Un procés que, segons exposem, ha començat ple d’irregularitats i incompliments dels acords presos a les negociacions dels Pressupostos Municipals 2013 entre CiU, ICV-EUiA, CUP i la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, ja que la convocatòria no ha estat oberta a tot el teixit Associatiu de la Ciutat, i la proposta sobre la que treballar no ha estat exclusivament la el.laborada per la MESA D’ENTITATS, entre d’altres incompliments.

És per això, que acordem seguir assistint a la Comissió Mixta convocada per l’Equip de Govern i que, en cas que el procés d’el.laboració del Reglament de Pressupostos Participatius continuï amb aquesta dinámica d’irregularitats, abandonarem la Comissió Mixta que nosaltres mateixos hem promogut.

Un acord necessari per evitar seguir participant d’un procés susceptible de desvirtuar-se, i de no estar a l’alçada del tema que està tractant.

Així doncs, i no perdent de vista que l’objectiu de la MESA D’ENTITATS és la participación ciutadana, i que l’ambició de la nostra proposta eren uns Pressupostos Participatius, acabem aquest punt de l’Ordre del Dia .

3.Degut a la durada dels dos punts de l’Ordre del Dia anteriors, acordem no tractar aquest tercer punt degut a no disposar de temps per fer-ho amb la suficient profunditat.

4.Tanquem aquest últim punt de l’Ordre del Dia sense cap Prec ni intervenció.


Atentament.

MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada