dissabte, 23 de febrer del 2013

Convocatòria Reunió Extraodinària sobre PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS!!!!!


LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
DATA: Dimecres 27 de Febrer de 2013
HORA: 20h

Benvolguts/des,

La MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ hem participat recentment en els processos de negociació dels Pressupostos Municipals 2013 de la Ciutat de Girona, abans de la seva aprovació provisional al Ple Municipal del passat 11 de Febrer, i gràcies als Grups Municipals d'ICV-EUiA i la CUP que, al igual que ja varen fer en el procés de les OOFF 2013, han demanat la nostra participació en aquestes negociacions per tal d'incloure a les Entitats en aquest i d'altres temes de ciutat, i fer que la nostra presència esdevingui mica en mica habitual dins d'un marc participatiu a la nostra ciutat.

En aquest procés, vàrem proposar destinar una part del Pressupost del capítol d'inversions per ser sotmès a un Procés Participatiu (1M d'€ el 2013, i 1'5M d'€ a partir de 2014), i fer un primer pas cap a uns Pressupostos Participatius per possibilitar la participació activa de les Entitats en la el.laboració dels Pressupostos Municipals de Girona.

Un nou escenari participatiu a la nostra ciutat, que necessitarà dotar-se d'un Reglament el més consensuat possible per tal de satisfer totes les parts implicades. Motiu pel qual vàrem proposar la creació d'una Comissió Mixta a on definir aquest Reglament (Equip de Govern, Grups Municipals, ERC i teixit Associatiu de Girona), i ens vàrem comprometre a presentar un esbòs de Reglament sobre el qual treballar en el seu redactat definitiu.

És per això que convoquem una Reunió Extraodinària oberta únicament al teixit Associatiu (degut a que els Partits Polítics ja participaran a la Comissió Mixta), en la qual buscarem el consens de les Entitats per redactar un esbòs de Reglament de Participança, que ja hem començat a redactar un grup de treball de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ per presentar-lo aquest Dimecres

Així doncs, esperem la vostra assistència a la Reunió abans esmentada, per assolir un consens el més ampli possible per tal que el Reglament de Participança a presentar sigui representatiu de tots/es nosaltres.

I us informem que l'Ordre del Dia de la Reunió constarà d'aquest únic punt degut a la complexitat del que s'hi tractarà.

Sabem que aquest no serà un procés fàcil, però entenem que és necessari per ampliar la nostra participació en el dia a dia de la nostra ciutat. I considerem que la inclusió d'aquest Reglament de Pressupostos Participatius dins del ROM (per tal que perduri independentment de la configuració de l'Ajuntament), fa que sigui necessaria la implicació de tots nosaltres en aquest important Procés.

US HI ESPEREM!!!

Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada