dijous, 8 de novembre del 2012

Convocatòria MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 8.11.2012



   LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
   DATA: Dijous 8 de Novembre de 2012
   HORA: 20h

Ordre del Día:

1.Valoració de l’aprovació final de les Ordenances Fiscals de 2013, del seu redactat provisional, i les negociacions que han estat necessàries per arribar a aquesta aprovació.
Propostes, per part dels participants a la reunió, de possibles punts a incloure en una Al.legació tipus que pugui ser presentada pel teixit Associatiu en una nova iniciativa conjunta.

Debat d’aquestes propostes i acord Assambleari, si n’hi hagués, de l’Al.legació tipus abans esmentada.

2.Seguiment dels avenços portats a terme per la Comissió creada per l’argumentació de la nostra petició de Debat sobre la Gent Gran, al qual es va comprometre l’Ajuntament de Grona amb la seva aprovació en Sessió Plenària.

3.Informacions vàries sobre:

-Valoració sobre els continguts que es tractin a l’Audiència Pública del Projecte Ferroviari de Girona, cel.lebrada el Dimarts 6 de Novembre de 2012 a les 20h a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona, i dels compromisos als que es comprometi l’Equip de Govern Municipal.

-Últims detalls sobre el Debat Electoral organitzat per la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ i la XARXA pels DRETS SOCIALS, que es cel.lebrarà el Divendres 9 de Novembre de 2012 a les 19h a la Casa de Cultura (Aula Magna) de Girona.

4.Precs i Preguntes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada