dimarts, 6 de novembre del 2012

III Audiència Pública Projecte Ferroviari de Girona 6.11.2012


    LLOC: Auditori Palau de Congressos de Girona
    DATA: Dimarts 6 de Novembre de 2012
    HORA: 20h

Per tercera vegada l'Ajuntament de Girona ens convoca a una Audiència Pública sobre el Projecte Ferroviari de Girona.
 
Aquest cop, ha estat una exigència de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ davant la importància i gravetat de les noticies que anem sabent.
 
L'acte es desenvoluparà tal com estableix el Reglament regulador de les institucions de la participança i la gestió de conflictes de l'Ajuntament de Girona. Tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala de Cambra de l'Auditori Palau de Congressos i serà presidida per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont. Intervindrà el regidor del Projecte Ferroviari, Carles Ribas, en representació del govern municipal i els representants dels quatre grups municipals de l'oposició. També intervindrà la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ. Finalment, s'obrirà un torn de paraules per al públic assistent abans de presentar les conclusions per part del govern municipal.


Us informem que l'AVV St. Narcís es va posar en contacte amb el Regidor del Projecte Ferroviari, el Sr. Carles Ribas, degut a que aquest últim encara no ho havía fet tot i la proximitat de l'Audiència Pública del Projecte Ferroviari de Girona.

En aquesta trucada es va demanar que, a part del 5min. 30seg. d'intervenció de què disposarà la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, es concedís un altre torn d'intervencions, previ al torn de Precs i Preguntes, a l'AVV St. Narcís. Els arguments que va donar el representant de l'Associació Veïnal per fer aquesta petició, van ser que tenen el "dubtòs" i "lamentable" dret d'intervenir-hi, ja que St.Narcís ha estat el Sector que més ha patit les obres portades a terme fins ara, i el que ha fet un seguiment i reivindicació més profundes en la defensa dels interessos veïnals.

Per últim us fem saber que, en cas que l'Equip de Govern no es comprometi a satisfer les demandes que farem a l'Audiència Pública abans esmentada, no tenim intenció d'abandonar l'Auditori-Palau de Congressos fins que s'assumeixin els compromisos que considerem suficients per la defensa de la ciutadanía afectada pel transcurs de les obres ja efectuades.

Ja no ens valen paraules... ara hem de unificar esforços i estratègies.
 
PARTICIPA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada