dilluns, 1 d’octubre del 2012

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 4.9.2012



     LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
     DATA: Dijous 4 d’Octubre de 2012
     HORA: 20h

Ordre del Dia:

1.Valoració de la Moció presentada al darrer Ple Municipal en nom de la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, en la qual varem demanar la cel.lebració d’una Consulta Popular per tal que la ciutadanía hi pugués dir la seva sobre la conveniencia d’iniciar, en l’actual context de crisi, el Projecte de Soterrament del Tren Convencional a la ciutat de Girona.
Informacions vàries sobre el resultat de les votacions del Grups Municipals al respecte de la Moció abans esmentada, i al voltant de la publicació dels Pressupostos Estatals en els quals no hi ha hagut cap partida pel Projecte de Soterrament esmentat.
Valoració de les Informacions donades, i exposició per part del Grup de Treball de les propostes d’accions a portar a terme, per tal de seguir reclamant  la Participació Ciutadana en aquells temes que creiem necessaris. Debat sobre aquests punts per tal d’arribar a un consens Assambleari, si n’hi hagués, sobre tots ells.

2.Seguiment d’aquelles iniciatives i peticions a les que hem donat suport com a MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, tals com la permanència de la Gent Gran al Club Sant Jordi de Sta. Eugènia de Ter, l’aprovació de la Moció a on es demanava la cel.lebració d’un Debat sobre la Gent Gran a la ciutat de Girona, la Moció que presentarà el Sector Est de la ciutat, i d’altres.
Debat sobre la situació de les mateixes, i valoració de la necessitat de tornar a reclamar aquelles que no s’hagin complert.

3.Informacions vàries sobre les reunions de la Xarxa pels Drets Socials a on hem representat la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, i d’altres.

4.Precs i Preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada